Thursday, February 26, 2009

Beijing dalam kenangan















Wajah-wajah Sayang

Ac ummi ngan kakak, masa nih c adek belum ada lagi, amik gambar ni kat Beijing, tu yang macam org kesejukan betul tu siap dengan selempang cam winter sonata, time ni musim sejuk januari 2008

Hah ni c adek lahir pada 25.11.2008
sekarang dah 3 bln, kgkdg tu dah pandai sebut ( tak sengaja kot) 'ammie' belum berapa lglah nak menjadi sebutan umminya ;)
Nama c ADEK KAISAH SOFIYYAH


yg ni pulak c kakak, 18.03.2009 ni genaplah umurnya 4 tahun
selalu ja tanya c ummi hadiah harijadi
namanya RAIHANAH SOFWA



C adek! saaaayang anak ummi! :)
yum chak!



C kakak dengan teddy bear kesayangannya yg dia panggil ngan nama 'meme'





Tada!... hah ni lah gambar kami sekeluarga, c baba jer yg tak der , yg jadi modeling tak bertauliah nie, c ummi, c kakak, dan tdk ketinggalan c adik ;)











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...