Wednesday, September 23, 2009

Hermmmmmmmppppphhhhhhhh....takda mood..



Assalamualaikum....selamat hari raya maaf zahir dan batin daku ucapkan,...hari ni sudah raya keempat tapi aku masih dalam dimensi BAD MOOD...............tau kenapa? hermmmmm, baju rayaku dan anak-anak nda siap, mengenangkan diriku takpa lah kan org dewasa tapi budak-budak yang kesian nda dapat memakai baju baru, dah lah baju yg lama pon sdh pudar berkarat........................huk hu huhuuu, nda bestnya...sesi meluah perasaan nih ;), kita bukan apa kan..klau tahu baju tu nda akan siap2 pandai jugalah kaki ini melangkah ke kedai yg menjual baju ready made di kedai, dah lah hantar baju tu sebelum bulan posa, tup2 bila raya baju nda siap, klau lah kan tkg jaet ku itu, boleh bgtau baju raya nda sempat siap, hissssssssssssssshhh bukannya jauh berbatu nak mencari baju.....tension!! apalah nasib, nda apalah sdh nasib badan.........cian anak2ku :(

No comments:

Post a Comment