Thursday, December 31, 2009

Reunion Ex Pra Sabah

AKHIRNYA!!!....menjadi juga reunion yang kami rancangkan baru beberapa bulan yang lalu....jumlah yang datang ekceli tidaklah semeriah mana...walaupun begitu dengan berapa kerat orang ini saja pun alhamdulillah memang sangat meriah walau kuantiti sedikit, happening juga. Gambar kat atas ni adalah sesi akhir kami masa tu, sesi mengambil gambar beramai-ramai untuk memori akan datang. Well alhamdulillah syukur Lillah kerana diberi kesempatan dan kesihatan terutamanya untuk menghadirinya. Ku panjatkan syukur pada Mu Ya Allah...


Nampak gambar bakul2 ni? ni adalah cenderahati untuk semua yang datang malam tu, best oooo dapat cenderahati go green lagi ppunya bakul, thanks ya Ryn atas usaha mu dengan C Jul terutamanya laki bini, kakak rasa klau bkn kerana kamu berdua ntah jadi nda majlis ni SYUKRAN JAZILAN KAKAK ucapkan.

Saturday, December 12, 2009

Suria@ Sabah

Yeayyyyy suria sudah dibuka di kota kinabalu sabah, minggu lepas sempat juga kami sekeluarga ke sana. Bukan beli barang pun saja ja nengok2 lagipun banyak lagi premis kedai yang masih kosong, belum bertuan. Jom layan gambar kami sekeluarga yang syiok sendiri berpossing di sana :)



Di pintu hadapan metro

fuiyyo serius ja muka kakak, dia kata "aku mau pei servay di putatan beli kereta"....boleh tahan ya cik pengarah,,;)



di hadapan kedai pakaian kanak-kanak


"ummi bayar dulu, baba ngan anak-anak ambil gambar ya"



wah bestnya deko english style di belakang kami tu ...;)
wokey kalian selamat menatap gambar kami sekeluarga yg tak seberapa nih, cau cin cau!..salam













Tuesday, December 1, 2009

Kaisah 1 tahun 6 hari















Sedar nda sedar, pejam celik anakku dah setahun 6 hari,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...