Friday, June 25, 2010

Contest: @ Crazyartzone Dot Com

.




Hai semua, tengoklah c ummi sekarang dah rajin betul join contest hihi :). Kali ni Ummi nak join contest di website Maya (ummi suka ke blog maya nih sebab macam-macam hasil jahitan / kraftangan yang cantik2 ada kat sana, kalau rajin nak bellajar menjahit ada jugak postnya yang memberikan panduan dan tunjuk ajar cara menjahit macam-macam jenis pakaian budak-yg ni ku pernah baca hehe)

so kali ni beliau nak beri hadiah Giveaway bersempena dengan sambutan hari lahirnya pada 25 Jun ini hadiahnya best hohoho


Hadiahnya berupa reversible tote-bag untuk pemenang bertuah utama


Dan sepasang bookmark untuk pemenang bertuah kedua dan ketiga.


best kan? mau tau info lanjut tentangnya atau nak join jugak? jom klik SINI

No comments:

Post a Comment