Friday, June 25, 2010

Contest: @ Crazyartzone Dot Com

.




Hai semua, tengoklah c ummi sekarang dah rajin betul join contest hihi :). Kali ni Ummi nak join contest di website Maya (ummi suka ke blog maya nih sebab macam-macam hasil jahitan / kraftangan yang cantik2 ada kat sana, kalau rajin nak bellajar menjahit ada jugak postnya yang memberikan panduan dan tunjuk ajar cara menjahit macam-macam jenis pakaian budak-yg ni ku pernah baca hehe)

so kali ni beliau nak beri hadiah Giveaway bersempena dengan sambutan hari lahirnya pada 25 Jun ini hadiahnya best hohoho


Hadiahnya berupa reversible tote-bag untuk pemenang bertuah utama


Dan sepasang bookmark untuk pemenang bertuah kedua dan ketiga.


best kan? mau tau info lanjut tentangnya atau nak join jugak? jom klik SINI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...