Wednesday, July 28, 2010

Jalan-jalan One Borneo

===> Sorry ya, entri ni macam sudah basi ja..buat camana kan, baru ummi ada kesempatan mo publish hehe...:)<===
Pada minggu lepas hari sabtu (26/6/2010) sempatlah kami berjalan-jalan ke One Borneo, jalan bawa anak-anak sambil menyelesaikan beberapa urusan dan juga hajatnya mahu mencari kain langsir. Tapi kain langsir ummi beli di Jakel’s House, pastu kain baju batik sepasang ngan baba color hijau beli jugak di jakel. Sudah tu ada hati plak mau mencari matching untuk kain batik yang sudah dibeli tu, at last kami pigi jugaklah di One Borneo sebab mau pegi Kamdar.

Sempat juga menyinggah ke Kenny Rodgers makan ayam golek hehe. Sudah tu terjumpa dengan jiran se’Taman’. Kalau mau tau yang duduk di belakang kami tu, jiran lah tu hehe kedapatan bah pigi bejalan juga sana  . Agak lama juga ummi tidak ke Kenny Rogers Restaurant. Time belajar dulu-dulu kalau ‘time kaya’ ( time dapat duit L.O.A.N lerr hehe)tu ada juga pigi, hermmmm nyammi!! Tapi sekarang ni kekangan kerja agak membataskan masa tu untuk berjalan-jalan. Biasanya hujung bulan cam ni baru lah kami ada masa berjalan-jalan sambil2 menyelesaikan urusan  dan sebagainya.

Di bawah ni gambar-gambar kami ketika di sana,jadi jom lah tengok gambar !!


No comments:

Post a Comment