Sunday, January 2, 2011

Selamat tinggal 2010 dan selamat datang 2011

Nda kesedaran masa berlalu kan? akhirnya dengan izin Allah Yang Maha Kuasa dapat lagi kita menemui tahun baru 2011. Tinggallah 2010 sebagai satu lagi memori kenangan yang perlu kita simpan...mana yang baik jadikan teladan dan mana yang buruk jadikan sempadan.



Apa agaknya azam yang mahu dicapai tahun ini? bg ummi rasanya meneruskan saja azam2 tahun lalu, antaranya tahun ni insyaAllah nak menjadi muslimah yang sentiasa diberkati dan dirahmati oleh-Nya, ummi mau memantapkan lagi kedai online ummi yang down to earth saja bah tu hehe, projek bf untuk ahli keluarga baru yang bakal lahir april nanti, dan macam2 lagi dalam kepala...tau ajalah manusia merancang Alla Maha Penentu segala..




No comments:

Post a Comment