Monday, February 21, 2011

Order Tote Bag

Hari ni ummi ada berita baik untuk diri sendiri dan anak dara ummi yang sulung tu c sofwa ;). Beritanya bag yang ummi order 2 minggu lepas kalau tak silap dah pun disiapkan. Dan sekarang dalam perjalanan kepada tuan punya beg c ummi dam c kakak @ sofwa. Ummi beli secara online kat Blog Tinicraft cantik2 lah hasil kreatif yg dihasilkan oleh tuan punya blog. Kalau berkenan jum ler ke blog beliau ya. ok ummi order 3 beg (2 beg besar dan satu beg kecik), yg bestnya kalau order dr tinicraft kita leh design sendiri beg yg kita mahu beli tu. Cuba tengok hasilnya, cantik kan? Heppynya hati ummi dan kakak hehe :).



No comments:

Post a Comment