Tuesday, September 20, 2011

Baru nak join..Insentif tunai untuk setiap trafik ke blog denaihati

Hai pa kabar semua, untuk pengetahuan kawan tiba2 pulak ummi ada hati mau menjoin YG INI INSENTIF TUNAI UNTUK SETIAP TRAFIK KE BLOG DENAIHATI haa ni lah ceritanya sesaja menjoin, mau memeriahkan blog ku ini, sambil meriah sambil2 lah juga mau dapat wang komisyen :). Kalau ada kawan-kawan yang berminat (untuk yg ada blog lah ya) apa salahnya kan? caranya mudah saja


Kalau ada sesiapa yg sudah join Nuffnang tu haa sama lah konsepnya, antara syarat yang ditetapkan oleh pihak DENAIHATI ialah seperti berikut:-

PERTAMA:  Insentif ini untuk 10 blog yang memberi top link referrer mengikut pengiraan
KEDUA: Insentif ini akan dibayar setiap bulan bermula 1/7/2011 sehingga 31/12/2011.
KETIGA: 1 trafik yang disumbangkan ke blog denaihati akan dibayar RM0.02. (wah ni yg best kalau 1000 trafik yg kita sumbangkan leh dapat rm20, kalau 3000 trafik dapatlah kita rm60 dan begitulah selanjutnya :) )

apa-apa pun pada sesiapa yg mempunyai blog tu haa apa lagi, jom lah join sambil berblog tu sambil dapat duit kan.
apa pun kalau kengkawan masih tak faham bolehlah berkunjung ke SINI


 Banner

No comments:

Post a Comment