Wednesday, April 16, 2014

Diari Diet C Ummi: Hari 1

hari ni hari pertama diet ku, tapi macam x berapa menjadi, tapi nasi memang suda confirm teda dalam list yg di makan hari ni hehe.

sebelum hapdet pasal menu seharian hari ni. Semalam c Ummi sudah berjaya mencari 'Coach' secara online...harap lah kan boleh dimanfaatkan coach online ku ini...jadi c ummi pun dengan sahnya sudah jadi member di website ini http://kevinzahri.com/  , pasal termotivasi tgk kisah kurus2 yg ada di website dia tu..ada ramai...dan terpikat dengan ada bimbingan secara terus dengan beliau bertanya sekian2 masalah berkaitan diet...jadi dialah orgnya ku rasa yg sesuai..harapppp sangatlah ni..tapi sendiri pun kena berusaha giat maju juak ni


ok menu hari ini:
sarapan: meehoon + kari ayam + nescafe o kurang gula (mcm tak sesuai pulak kaann hihi diet tapi ada cafein huhhh)

makan tengahari: lauk ayam + biskut 3 keping

minum petang: biskut jejari (10 pcs huhh)

makan malam: ayam 2 ketul

dicedok dari website kevinzahri.com

No comments:

Post a Comment